söndag 27 april 2014

Ledig tid och hur man använder den på bästa sätt

Saker att göra när man är ledig:


  • Börja sticka på en Myrtle cardigan, göra fel två gånger, repa upp och känna sig mycket nöjd och tillfreds med sig själv när man väl har stickat rätt. Under tiden man stickar, samtalar man med en pojkvän som kanske har en aningens dålig kontroll över sin kropp. Hans långa ben trasslar på något sätt in sig i bordet, och simsalabim så har man fått en hel kaffekopp i knät. Yes, över mönster och allt! Stickningen lyckades jag dock rädda.

  • Senare, innan man ska gå och lägga sig upptäcker man ännu ett fel i föregående mönsterrapport ca 7 cm ner. Dessutom råkar man läsa på någon sida på www att tröjan gärna töjer sig lite. Ja, men tack! Nu ska jag repa upp hela tröjan och sticka en mindre storlek, det känns faktiskt inte så kul alls.

  • Ungefär här tröttnar man på projekt tröja, och börjar slösurfa på Ravelry. Klickar upp ungefär tvåhundra mönster i olika flikar, och fortsätter så där ungefär tills Crome drar ett rossligt andetag och får för sig att tvärdö.

  • Sedan så kräver datorn lite semester i form av olika uppdateringar. Tröttna, bli sur, och titta på klockan. Resonera med dig själv ett tag, är verkligen halv två på natten en rimlig tid att gå och lägga sig när man är ledig?

  • Jag tror att klockan halv två är ytterst rimlig tid, gå och lägg dig, sätt på en film som du vet är BRA! (En besvikelse till idag och jag kommer förvandlas till ett monster.)Godnatt!

Inga kommentarer: